Сприяє нормалізації роботи печінки, жовчного міхура та шлунково-кишкового тракту; сприяє зменшенню ваги, має жовчогінні властивості, сприяє підвищенню апетиту, посиленню секреції шлункового соку
Склад: коріння кульбаби ― 100%.
Рекомендації до вживання: дорослим до раціону харчування як природний джерело біологічно активних речовин рослинного походження: вітамінів, мінералів, інуліну, слизу, гірких речовин, флавоноїдів, органічних кислот для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування печінки, жовчного міхура та шлунково-кишкового тракту. Має жовчогінні властивості, сприяє підвищенню апетиту, посиленню секреції шлункового соку.
Спосіб приготування: 2 столові ложки коренів залити 200 мл перекип